nieuws

Kifid corrigeert te hoge bijdrage intermediair

Archief

Na overleg met NBVA en NVA heeft het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) erkend dat er bij het vaststellen van de bijdrage voor het intermediair niet geheel juiste uitgangspunten zijn gehanteerd. Het klachteninstituut zal daarom de te hoge bijdragen verrekenen met de nota’s voor het intermediair over 2010.

In januari adviseerden de standsorganisaties de rekening over 2009 maar  niet te betalen. Van het totaal door Kifid te innen bedrag bij het intermediair blijkt op dit moment echter al 90% binnen te zijn. Daarom is om praktische redenen besloten het te veel betaalde bedrag te verrekenen met de bijdrage voor 2010, aldus de standsorganisaties die hun leden nu adviseren zo spoedig mogelijk de bijdragen te betalen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.