nieuws

Intrasurance biedt polissen voor (para-)medische sector

Archief

Internetvolmachtbedrijf Intrasurance is een webwinkel gestart voor verzekeringen voor de (para-)medische ondernemer en zijn of haar gezin: www.artsenzeker.nl.

 

Wie valt binnen de doelgroep kan op de website een pakket verzekeringen sluiten voor zowel praktijk- als privézaken. De producten zijn toegespitst op de (para-)medicus. Zo is bijvoorbeeld de dokterstas tot _ 3.500 standaard meeverzekerd op de autoverzekering en is er een ‘van buiten komende onheilen-dekking’ voor de inventarisverzekering van een praktijk.

 

  &nbspCommunicatie met ArtsenZeker verloopt uitsluitend via de site of via e-mail. Bellen is niet mogelijk. Intrasurance treedt voor ArtsenZeker op als gevolmachtigde van meerdere verzekeraars. "Volmachtverstrekker is onder andere Nationale-Nederlanden", vermeldt de site.

 

  &nbspBoudewijn van Meggelen, in de branche bekend als mede-eigenaar/directeur van financieel praktijkadviesbureau DixFortuin in Utrecht, is benoemd als directeur van ArtsenZeker.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.