nieuws

Hypotrust komt met flexibele spaarhypotheek

Archief

Hypotrust heeft samen met Cardif de Zeker Weten Hypotheek gelanceerd.

 

Bij dit product moet minimaal 50% van de hoofdsom bestaan uit een spaarhypotheek. De lening kan provisieloos worden gesloten. De overige 50% van de hypotheek kan de klant naar eigen inzicht invullen. Volgens directeur Peter Besuijen van Hypotrust liggen de rentetarieven van de Zeker Weten Hypotheek "over de gehele linie lager dan vergelijkbare tarieven in de huidige markt". Hij heeft afgelopen maand de productie bij zijn bedrijf zien aantrekken. Naast extra opties voor starters biedt het nieuwe product drie rentevarianten. De hypotheek kan zowel met provisie (1% afsluitkosten en _ 195 afsluitvergoeding) als zonder provisie (alleen afsluitvergoeding) worden gesloten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.