nieuws

Huis & Hypotheek richt eigen opleiding in

Archief

Franchiseketen Huis & Hypotheek heeft samen met het opleidingsinstituut Dukers & Baelemans de Huis & Hypotheek Academy opgericht. “Omdat de veranderingen in de hypotheekmarkt een andere benadering van de adviseur richting klant vragen”, verklaart adjunct-directeur René Nagelhout.

Huis & Hypotheek richt eigen opleiding in

"De markt vraagt van hypotheekadviseurs dat zij weten om te gaan met de nieuwe regels rond beloningstransparantie", meent Nagelhout. "Eén van de doelen van de opleiding is ervoor te zorgen dat er bij de consument  een realistische waardeperceptie ontstaat ten aanzien van de werkzaamheden die een adviseur verricht ten opzichte van de te ontvangen beloning." Naast vrijblijvende workshops zoals 'echtscheiding' of 'fiscaliteit van de eigen woning' is een masterclass 'excellent adviseren' een verplicht onderdeel van de opleiding voor de meer dan honderd eigen adviseurs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.