nieuws

Heinenoord neemt TBF over

Archief

Heinenoord Assuraudeuren, het volmachtbedrijf van de BeneVia Adviesgroep, heeft de volmachtactiviteiten van TBF uit Maassluis overgenomen. Samen met alle back-, mid- en frontofficeactiviteiten gaan 35 medewerkers van TBF over naar Heinenoord.

Heinenoord neemt TBF over

Het premievolume van TBF bedraagt € 10 mln, waarmee Heinenoord groeit tot een totaal volume van ruim € 30 mln, afkomstig van 120.000 polissen. TBF blijft actief vanuit de huidige vestiging in Maassluis. "Ik heb het volmachtbedrijf de afgelopen anderhalf jaar niet meer de aandacht kunnen geven die het nodig had", zegt verkopend eigenaar/directeur Sander Franken (foto). "Naast TBF was ik ook nog druk bezig met TAF en twee assurantiekantoren. Het werd te arbeidsintensief; bovendien zijn er een aantal ICT-slagen nodig bij TBF."
De directie van Heinenoord bestaat uit Arie van den Berg en Sander Groenendijk. Zij willen via TBF hun concept de Digitale Ordner verder uitrollen. Daarvan maken nu zo'n vijftig kantoren gebruik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.