nieuws

Hartjes Assurantiën (Zelhem) failliet

Archief

Op de slotdag van maart heeft de rechtbank in Zutphen het faillissement uitgesproken over de besloten vennootschap Hartjes Assurantiën. Het in Zelhem gevestigde assurantiekantoor is eigendom van de 62-jarige Cor Hartjes.

Naast de directeur/eigenaar telde het kantoor nog één werknemer. Hartjes hield zich bezig met assurantiebemiddeling en bemiddeling bij het sluiten van financieringen. Het Achterhoekse kantoor kende een moeilijk 2008: in dat jaar dook het eigen vermogen tot bijna een ton in het rood.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.