nieuws

Friese vestiging GeldXpert

Archief

GeldXpert heeft een vestiging geopend in het Friese Burgum. Eerder dit jaar gingen kantoren open in Schagen en Den Haag. Eigenaren van het 48e kantoor van de adviesketen zijn Jappie Braaksma (op de foto links) en Heine Kooistra (midden). Op de foto ook GeldXpert-directeur André Wolfs.

GeldXpert heeft een vestiging geopend in het Friese Burgum. Eerder dit jaar gingen kantoren open in Schagen en Den Haag. Eigenaren van het 48e kantoor van de adviesketen zijn Jappie Braaksma (op de foto links) en Heine Kooistra (midden). Op de foto ook GeldXpert-directeur André Wolfs.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.