nieuws

Elektronicaketens bieden garantiepolis van Eureko

Archief

Verlengde garantie

Impact was onderdeel van het Venex/KBB-concern, maar ging in 2004 zelfstandig verder na een management buy-out. Het heeft in ons land 140 elektronicawinkels (It's en Prijstopper) en heeft daarnaast een aantal webwinkels, zoals Modern.nl. Die biedt bij aanschaf van een apparaat de mogelijkheid om voor een bedrag van rond de € 100 de ZekerheidPlus-polis te sluiten, waarmee de garantie kan worden verlengd van twee naar vijf jaar.
 
   It's hanteert de GarantiePlus-polis, die een maximale garantietermijn van zes jaar biedt. De dekking is ondergebracht bij Eureko Insurance Ireland. Eenzelfde garantie biedt Prijstopper onder de naam TopGarant. IMSure, dat onder leiding staat van Impact-topman Philippe Smit, heeft onder eigen naam behalve een verlengdegarantieverzekering ook een Schade en Diefstal Verzekering voor elektronica.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.