nieuws

Eerste diploma’s e-studie bij De Goudse

Archief

Drie medewerkers van De Goudse zijn als eersten geslaagd voor de het onderdeel 'advisering DGA' van de e-studie Verzuim en Inkomen van Kluwer.   De opleiding bestaat uit drie afzonderlijk te volgen modules, gericht op de problemen en de behoeften van respectievelijk de werkgever, de werknemer en de DGA of zelfstandige. De eerste module waarvoor […]

Drie medewerkers van De Goudse zijn als eersten geslaagd voor de het onderdeel 'advisering DGA' van de e-studie Verzuim en Inkomen van Kluwer.
 
De opleiding bestaat uit drie afzonderlijk te volgen modules, gericht op de problemen en de behoeften van respectievelijk de werkgever, de werknemer en de DGA of zelfstandige. De eerste module waarvoor examen kon worden gedaan was die van de DGA/zelfstandige. Voor de andere twee is dit mogelijk sinds begin deze maand.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.