nieuws

Dwangsom AFM voor Van Breukelen

Archief

Van Breukelen Adviesgroep in Hoofddorp heeft van de AFM een last onder dwangsom opgelegd gekregen omdat dit bedrijf niet inhoudelijk heeft gereageerd op informatieverzoeken van de toezichthouder.

Dwangsom AFM voor Van Breukelen

De AFM heeft het vermoeden dat Van Breukelen adviseert op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen, zonder over de noodzakelijke WFT-vergunning te beschikken. De toezichthouder leidt dat af uit de bedrijfsomschrijving in het register van de Kamer van Koophandel en uit diverse  sites waarop Van Breukelen als financieel adviseur staat vermeld. Van Breukelen reageerde pas na enkele maanden op de informatieverzoeken van de AFM. Hij wilde wel een afspraak maken, maar de AFM vond dat hij eerst de gestelde vragen moest beantwoorden. Toen hij dat niet deed, kreeg hij de gebruikelijke dwangsom van € 4.000 per dag, met een maximum van € 80.000, opgelegd.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.