nieuws

Doorstart in Breukelen

Archief

De begin april failliet verklaarde Hypotheekshop in Breukelen heeft twee weken terug zijn deuren weer geopend.

 

Het kantoor van Martijn Vermunt en voormalig commercieel directeur bij Spaar Select Eric Razenberg is nu in handen van Jacco van Nuys en Paul Baas. Zij hebben al een Hypotheekshop-vestiging in Utrecht en hebben zich uit eigen beweging gemeld om het kantoor over te nemen. "Zij waren al van plan om uit te breiden", aldus De Hypotheekshop.

 

  &nbspDe vier medewerkers die naast de vorige eigenaren actief waren, blijven naar verwachting vrijwel allemaal werkzaam in Breukelen. "We zien het als een kracht van onze organisatie om het kantoor in zo’n korte tijd weer up en running te hebben," zegt Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop. De franchisegever was overigens een van de grootste schuldeisers. "De zaken zijn naar alle tevredenheid van de betrokkenen afgehandeld", is de enige mededeling die daarover wordt gedaan.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.