nieuws

D&O: ‘Alleen weinig actief intermediair verdwijnt’

Archief

Adviesbureau D&O is het niet eens met voorspellingen dat op korte termijn 3.000 dienstverleners zullen verdwijnen. “Wij denken dat alleen de nauwelijks actieve adviseur met een jaarinkomen van minder dan € 50.000 verdwijnt”, aldus directeur Jurjen Oosterbaan Martinius.

D&O: ‘Alleen weinig actief intermediair verdwijnt’

"Aan de andere kant laten zowel de registers van de AFM als van de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraars zien dat de instroom van nieuwe ondernemers aanzienlijk hoger is dan de uitstroom", aldus Oosterbaan Martinius. "Verder signaleren makelaars en taxateurs in portefeuilles grote belangstelling voor generieke portefeuilles die 70% van hun inkomen halen uit particuliere en zakelijke verzekeringen. De afgelopen twee maanden waren er vijftien overdrachten tegen acht in dezelfde periode in 2008. De meeste transacties vinden hier plaats binnen een bandbreedte van 2,5  tot 3,3 maal de doorlopende provisie."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.