nieuws

Concordia Holland niet geraakt door mislukte Belgische fusie

Archief

Concordia Holland in Rotterdam zal volgens directeur Jaap van der Hoek geen gevolgen ondervinden van het afblazen van de fusie tussen de Belgische intermediairbedrijven Concordia, Van Dessel en Bokiau.   

Volgens Van der Hoek konden de partijen het niet eens worden over de verdeling van de aandelen. Concordia Holland, een 100% dochter van het Belgische Concordia, levert met 41 medewerkers en belangrijk deel van de provisie-omzet van het concern. Over 2007 kwam Concordia Holland uit op een omzet van € 6,9 mln, bijna de helft van de totale provisie-omzet. De cijfers over 2008 zijn nog niet exact bekend, maar Van der Hoek zegt zeker niet ontevreden te zijn over de voorlopige resultaten van dat jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.