nieuws

Concordia Holland niet geraakt door mislukte Belgische fusie

Archief

Concordia Holland in Rotterdam zal volgens directeur Jaap van der Hoek geen gevolgen ondervinden van het afblazen van de fusie tussen de Belgische intermediairbedrijven Concordia, Van Dessel en Bokiau.

 

De fusie is louter een Belgische aangelegenheid, aldus Van der Hoek. "Ik begreep dat de partijen het niet eens konden worden over de verdeling van de aandelen." Volgens de Belgische media zou de fusie tussen Van Dessel en Bokiau overigens wel doorgaan.

 

  &nbspConcordia Holland, een 100% dochter van het Belgische bedrijf, levert met 41 medewerkers een belangrijk deel van de provisieomzet van het concern. Over 2007 kwam Concordia Holland uit op een omzet van _ 6,9 mln, bijna de helft van de totale provisieomzet van Concordia. De cijfers over 2008 zijn nog niet exact bekend, maar Van der Hoek zegt zeker niet ontevreden te zijn over de voorlopige resultaten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.