nieuws

CDFD publiceert gelijkstelling zeven diploma’s

Archief

Op basis van advies van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft het ministerie van Financiën bij zeven nieuwe diploma’s de gelijkstellingen gepubliceerd in de Staatscourant. De diploma’s moeten zijn behaald vóór 1 oktober 2007.

CDFD publiceert gelijkstelling zeven diploma’s

Voor diploma's verworven vóór 2000 geldt bovendien de aanvullende eis van drie jaar relevante werkervaring in het desbetreffende vakgebied tussen 2000 en 2006. Het gaat om de diploma's doctoraal Nederlands recht van de Erasmus Universiteit, Commerciële Dienstverlening van het Friesland College, de Economische Juridische  opleiding van de Heao Arnhem, Makelaardij o.g. van Hogeschool HBO Nederland, Makelaardij o.z./Assurantiën/Marketing van InHolland Select Studies, Financial Service Management van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en Economie (afstudeerrichting Vrij doctoraal) van de VU. Zie ook: www.cdfd.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.