nieuws

CDFD erkent Avans Hogeschool en Hermes University

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft Avans Hogeschool met vestigingen in Breda, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en Hermes University erkend als exameninstituut in het kader van de BGFO. De erkenning betreft de WFT-modules: Hypothecair Krediet en Leven.

CDFD erkent Avans Hogeschool en Hermes University

Bij Avans Hogeschool betreft het een erkenning voor de WFT-modules Hypothecair Krediet en Leven. Avans heeft het CDFD verder gevraagdt om de erkenning uit te breiden met de WFT-module Basisdeskundigheid. Het CDFD dit verzoek gehonoreerd.
Het CDFD heeft ook een erkenning verleend aan Hermes University. De erkenning geldt voor alle WFT-modules. Hermes University is in de eerste plaats ontstaan om de opleidingen van Akkermans & Partners Cognitief te examineren. Met deze erkenning examineert het instituut vanaf nu dus ook andere WFT-opleidingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.