nieuws

Avéro biedt chauffeurs nascholing

Archief

Avéro Achmea organiseert voor zijn wagenparkklanten een opleidingsprogramma dat aansluit op de nascholingsverplichting van de nieuwe Richtlijn Vakbekwaamheid Beroepschaufeurs.   De verzekeraar werkt hiervoor samen met rijschool Team Swanborn uit Lelystad. Naast de opleiding schadepreventie biedt Avéro zijn wagenparkklanten ook een aantal andere modules aan, zoals aandacht voor veiligheid en brandstofkosten. Volgens senior contractmanager Peter […]

Avéro Achmea organiseert voor zijn wagenparkklanten een opleidingsprogramma dat aansluit op de nascholingsverplichting van de nieuwe Richtlijn Vakbekwaamheid Beroepschaufeurs.
 
De verzekeraar werkt hiervoor samen met rijschool Team Swanborn uit Lelystad. Naast de opleiding schadepreventie biedt Avéro zijn wagenparkklanten ook een aantal andere modules aan, zoals aandacht voor veiligheid en brandstofkosten. Volgens senior contractmanager Peter van Hilten kunnen ondernemers in de transportsector hiermee tot 10% op hun brandstofkosten besparen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.