nieuws

ASR vergoedt extra kosten Mexico

Archief

Klanten met een annuleringsverzekering van ASR of Europeesche ontvangen een vergoeding voor de extra kosten zie ze moeten maken voor het omboeken van hun reis naar een andere bestemming dan Mexico.

ASR vergoedt extra kosten Mexico

Deze vergoeding geldt alleen voor Mexico en zolang het negatieve reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van kracht is. "Normaal gesproken valt een kans op een wereldepidemie niet onder de voorwaarden van een annuleringsverzekering. Het Calamiteitenfonds voorziet in een vergoediing voor vergelijkbare gebeurtenissen, zoals molest en natuurrampen. Omdat dit risico volgens het Calamiteitenfonds niet onder de definitie natuurramp of molest valt, bieden wij deze oplossing. Naast deze tijdelijke oplossing werken wij ook aan een oplossing op lange termijn", zegt Gerard ten Brincke, directievoorzitter van Europeesche.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.