nieuws

Aon van start met Interim Risk & Insurance Management

Archief

Aon is gestart met een Interim Risk & Insurance Management-team, dat tijdelijke krachten kan leveren.

 

Het gaat dan om bedrijven die te maken krijgen met uitval van hun risk- of insurancemanager of tijdelijk extra capaciteit nodig hebben. "Door de huidige economische teruggang heeft een aantal bedrijven een aannamestop van personeel afgekondigd. Met een tijdelijke oplossing kan alsnog op flexibele wijze invulling worden gegeven aan extra benodigde capaciteit," aldus directeur Alex van den Doel van Aon Global Risk Consulting. De inzetbaarheid van Aon richt zich niet alleen op het tijdelijk overnemen van de functie of afdeling, maar ook op het verbeteren van processen, zoals het schadebehandelingsproces of het verzekeringsbeleid.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.