nieuws

Anker groeit naar 25.000 rechtsbijstandverzekerden

Archief

Anker Rechtsbijstand, onderdeel van Anker Verzekeringen in Groningen, is gegroeid naar een totaal van 25.000 verzekerden. Het bedrijf werkt inmiddels samen met meer dan 300 tussenpersonen en heeft een nieuw verkoopkanaal geopend door een volmacht te sluiten met Intrasurance in ‘s-Hertogenbosch.

Anker groeit naar 25.000 rechtsbijstandverzekerden

Intrasurance, dat gespecialiseerd is in het aanbieden van een volledig geautomatiseerde verzekeringsadministratie, is naast Anker's eigen volmachtbedrijf Hanze Assuradeuren de tweede partij waarmee Anker Rechtsbijstand een volmachtovereenkomst sluit. Intrasurance, ook bekend van Verzekeruzelf.nl, had al volmachten van Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, SNS Reaal, ASR, Unigarant, London, Mondial Assistance, Europeesche, Arag, DAS, Monuta en Yarden.
"De verkoop van rechtsbijstandverzekeringen is nog steeds goed. Met name de zzp-ers vormen een groeimarkt", aldus een woordvoerder van Anker Rechtsbijstand.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.