nieuws

Allianz introduceert Zeker Helder Hypotheek

Archief

Allianz heeft de Zeker Helder Hypotheek geïntroduceerd, een nieuw hypotheekarrangement tegen “scherpe tarieven”, waarbij gekozen kan worden uit (een combinatie van) verschillende aflossingsvarianten en rentevastperioden. Het product kan ook als bankspaarvariant worden gesloten.

Klanten betalen een vast administratiebedrag van € 25 per maand, dat onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar is. Bij de bankspaarvariant kan worden gekozen voor een spaarrekening waar dezelfde rente wordt vergoed als de betaalde hypotheekrente. Tussentijds switchen tussen beleggingsportefeuilles is mogelijk. De hypotheek kent geen renteopslag. Allianz garandeert "een zeer interessante provisievergoeding" voor alle hypotheekvormen van de Zeker Helder Hypotheek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.