nieuws

Akkermans & Partners blaast facilitair bedrijf nieuw leven in

Archief

Kosten

De samenwerking met Akkermans & Partners vergt een jaarlijkse investering van _ 1.500. "Daarvoor leveren wij een nieuwsbrief en tweemaal per jaar onze Pensioenkaravaan met actuele pensioeninformatie. Zo kan de tussenpersoon pensioenvraagstukken blijven signaleren. Verder zijn tien adviesuren inbegrepen in die prijs." Worden er aanvullende adviesuren besteed voor een klant, dan ontvangt de tussenpersoon een handling fee van 10% van het uurtarief. "Wij hebben deze werkwijze overigens besproken met de AFM. Dit valt onder de richtlijnen voor het leveren van leads. Daaronder valt ook het verzamelen van gegevens, zoals de pensioenovereenkomst en bestanden met werknemers. Je mag alleen geen conclusies uit die gegevens trekken." Gommer verwacht het eerste jaar zo'n vijftig kantoren binnen te krijgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.