nieuws

Afab komt met eigen spaarhypotheek

Archief

Samen met de Belgische hypotheekverstrekker Argenta heeft Afab Service Providing de Limited spaarhypotheek ontwikkeld. Om met een beperkt aantal serviceproviders hypotheken onder eigen label op de markt te brengen, heeft Argenta een speciale hypotheeklijn ontwikkeld: de Argenta Special Line.

Afab komt met eigen spaarhypotheek

De Limited spaarhypotheek van Afab is te vergelijken met de Argenta Light Spaarhypotheek, maar wijkt daar op een aantal onderdelen van af. Zo kan de offertegeldigheid van twee maanden met twee maanden worden verlengd. Bovendien kent deze versie van de hypotheek geen productopslag en wordt het rentetarief wekelijks bijgesteld. Daarnaast kan de Limited spaarhypotheek ook provisieloos geadviseerd worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.