nieuws

Afab Academy opent deuren

Archief

Afab heeft het bedieningsconcept voor de aangesloten tussenpersoon gecompleteerd met de introductie van de Afab Academy. In samenwerking met het StudieCentrum Financiële Branche worden WFT PE-modules aangeboden; voor de instructie over de eigen adviessoftware (kosten € 25) worden eigen trainers ingezet. De opleidingen worden gegeven in Amersfoort, Assen, Breda en Houten. Op basis van de wensen […]

Afab heeft het bedieningsconcept voor de aangesloten tussenpersoon gecompleteerd met de introductie van de Afab Academy. In samenwerking met het StudieCentrum Financiële Branche worden WFT PE-modules aangeboden; voor de instructie over de eigen adviessoftware (kosten € 25) worden eigen trainers ingezet. De opleidingen worden gegeven in Amersfoort, Assen, Breda en Houten. Op basis van de wensen van het intermediair wordt het aanbod later dit jaar verder uitgebreid. Olivier Rupke van het SCFB (links) schudt op de foto Wim Witteveen (Afab) de hand.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.