nieuws

Aegon voert prijsactie met autoverzekering

Archief

Aegon voert een actie voor zijn autoverzekering. Dochterbedrijf Aegon Bank gaat zelfs zo ver, dat bij polissen die vóór 1 juli worden gesloten, geheel afstand van de provisie wordt gedaan. Dat levert een premiekorting van 30% op.

Aegon voert prijsactie met autoverzekering

Met Aegon samenwerkende tussenpersonen kunnen (buiten de zogeheten 'regio-concessies') hun klanten minimaal 10% premiekorting bieden. Dit bereiken zij door zelf 5% (van de 20%) provisie in te leveren. Aegon doet daar vervolgens 5% premiekorting bij.
Aegon Bank ziet tot 1 juli af van haar volledige provisie van 15%. Verzekeraar Aegon doet daar de tegemoetkoming van 5% op. Voorts kan Aegon Bank gebruik maken van een concessie-korting van 10%, waardoor klanten van dit directe verkoopkanaal van Aegon in totaal 30% premiekorting kunnen krijgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.