nieuws

Adviseurswijzer heet voortaan Finvia

Archief

Het digitaal financieel adviesplatform Adviseurswijzer.nl gaat verder als Finvia. Met de naamwijzging is tevens de werkwijze veranderd: financieel adviseurs kunnen nu gratis hun profiel op de site plaatsen. 

De website, een initiatief van Tim de Roode, zag in  november het levenslicht. "Ons idee was januari dit jaar te beginnen, maar door het Meetingpoint-initiatief Arthur.nl werden we gedwongen de site eerder te lanceren. De werktitel werd toen de naam. Met Finvia denken we het merk nu beter neer te kunnen zetten bij zowel de klant als de adviseur." Op Finvia staan 2.691 kantoren geregistreerd. Hiervan heeft 10% profielen van zijn adviseurs toegevoegd.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.