nieuws

Zes tussenpersonen naar Volvo Ocean Race

Archief

Delta Lloyd organiseert een virtuele zeilrace waarmee tussenpersonen door het online sluiten en muteren van schadeverzekeringen zeemijlen kunnen verdienen naar Sint Petersburg, de finaleplaats van de Volvo Ocean Race.

Zes tussenpersonen naar Volvo Ocean Race

Naast het sluiten van schadeverzekeringen via extranet DDD of Meetingpoint levert het beantwoorden van quizvragen zeemijlen op. De zes deelnemers die als eerste over de virtuele finish varen, mogen naar Sint Petersburg. Er kunnen vierhonderd deelnemers medoen. Hoe de strijd verloopt, is sinds maandag te volgen op de website www.meetingpointstpetersburg.nl. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.