nieuws

Welten stopt voorlopig met traineeships

Archief

Opleider/detacheerder Welten heeft besloten alle traineeships stop te zetten en waarschijnlijk pas weer in september te starten. Een terugloop van de opdrachten in een aantal segmenten is hieraan debet.

Welten stopt voorlopig met traineeships

"We hebben bij ons inkoopbureau ook aangegeven dat we voorlopig geen arbeidsmarktgerichte advertenties meer willen plaatsen", aldus teammanager Marketing & Communicatie Piet Philipsen. Welten zal zich voorlopig beperken tot de commerciële advertenties. De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de financiële sector hebben overigens geen invloed op de plannen voor de European Financial Campus en de Financial Academy die op initiatief van Welten in 2010 in Eindhoven van start moeten gaan, zegt Philipsen. "In maart 2010 start de verbouwing en in september verhuist Welten van Vessem naar Eindhoven."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.