nieuws

Volmacht Reaal voor GHW Assuradeuren

Archief

Reaal heeft een volmachtovereenkomst getekend met GHW Assuradeuren in Nijmegen. Het intermediairbedrijf, dat in 2008 tachtig jaar bestond, heeft 45 medewekers (36 fte’s) en bedient circa 12.000 relaties.

Volmacht Reaal voor GHW Assuradeuren

GHW heeft 10% zakelijke klanten en is wat de zakelijke markt betreft vooral actief in de sectoren bouw, transport en metaal. Daarnaast adviseert het bedrijf op het gebied van pensioenen, hypotheken, financieringen en employee benefits. GHW had al volmachten van Nationale-Nederlanden, ASR, Aegon, Delta Lloyd, Avéro Achmea, Allianz, London en Arag.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.