nieuws

Unigarant in zee met BootGarant

Archief

Verzekeringnemers van de ANWB en van dochter Unigarant kunnen het komende vaarseizoen met 30% korting gebruikmaken van de diensten van pechhulpverlener BootGarant.

 

De korting geldt gedurende het eerste lidmaatschapsjaar. Tijdens de Hiswa, de watersporttentoonstelling van 3 tot en met 8 maart in Amsterdam, is de samenwerking tussen Unigarant en BootGarant officieel bekrachtigd. "Unigarant vindt het belangrijk dat verzekerden gebruik kunnen maken van pechhulp op het water", motiveert de woordvoerder de keuze voor samenwerking met BootGarant. "Dat geeft iedereen een veilig gevoel."

 

  &nbspBij BootGarant kunnen booteigenaren zich standaard voor _ 69,50 per jaar abonneren op pechhulp. De organisatie heeft vijf monteurs in dienst, die dag en nacht oproepbaar zijn. Abonnees hebben maximaal vijf keer per jaar recht op een uur sleutelhulp.

 

  &nbspBootGarant werkte voorheen samen met de meldkamer van SOS International en had de Europeesche als risicodrager. Sinds februari 2008 is het een zelfstandige BV, waar booteigenaren zich niet langer kunnen verzekeren van pechhulp, maar zich daarop moeten abonneren.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.