nieuws

UCB Hypotheken: ‘beste maand ooit’

Archief

UCB Hypotheken roept maart uit tot beste maand ooit. De dochter van BNP Paribas zegt tweehonderd aanvragen per dag ontvangen.   Dat is voor UCB een recordaantal, en dat na een beperkte renteverhoging. "Ondanks deze stijging bleven wij de laagste rente houden", verklaart algemeen directeur Reinier van Fulpen. "Het is niet alleen maar kommer en […]

UCB Hypotheken roept maart uit tot beste maand ooit. De dochter van BNP Paribas zegt tweehonderd aanvragen per dag ontvangen.
 
Dat is voor UCB een recordaantal, en dat na een beperkte renteverhoging. "Ondanks deze stijging bleven wij de laagste rente houden", verklaart algemeen directeur Reinier van Fulpen. "Het is niet alleen maar kommer en kwel. Wij kunnen maart nu al uitroepen tot de beste maand sinds onze oprichting zes jaar geleden."
 
   De gemiddelde conversiegraad van hypotheken ligt bij UCB tussen de 52% en de 54%, volgens Van Fulpen. De geldgever verkocht vorig jaar vijfduizend hypotheken, goed voor een volume van € 1,5 mld. "Dat was al een stijging van 30% ten opzichte van 2007", aldus Van Fulpen. "Dat is een goed teken. Het betekent dat onze concurrentiepositie goed is. Al heb ik niet de illusie dat dit zich voor heel 2009 zal voortzetten."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.