nieuws

Tweehonderd aanvragen per dag bij UCB Hypotheken

Archief

Ondanks een beperkte renteverhoging heeft BNP Paribas-dochter UCB Hypotheken afgelopen week een recordaantal van tweehonderd aanvragen per dag ontvangen. “Ondanks de stijging bleven wij de laagste rente houden”, stelt algemeen directeur Reinier van Fulpen (foto).

Tweehonderd aanvragen per dag bij UCB Hypotheken

"Het is niet alleen maar kommer en kwel", zegt Van Fulpen. "Wij kunnen maart nu al tot de beste maand uitroepen sinds onze oprichting zes jaar geleden." De gemiddelde conversiegraad van hypotheken ligt bij UCB tussen 52% en 54%. De geldgever verkocht vorig jaar 5.000 hypotheken, goed voor een volume van € 1,5 mld. "Dat was al een stijgng van 30% ten opzichte van 2007", aldus Van Fulpen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.