nieuws

Scherpe koopsom Ohra en Goudse

Archief

Ohra en De Goudse bieden over het algemeen de scherpste tarieven voor koopsommen en lijfrentes, zo blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau Moneyview.

 

De Goudse heeft het afgelopen jaar van de intermediairmaatschappijen de meest concurrerende tarieven geboden op het gebied van koopsom- en lijfrentetarieven. "Van alle intermediairverzekeraars komen we bij een duur vanaf tien jaar in de meeste categorieën als nummer 1, 2 of 3 uit de bus, zowel bij uitgestelde als direct ingaande lijfrentes", zegt de maatschappij zelf.

 

  &nbspDat wordt bevestigd door Moneyview. "Wij maken elke twee weken een koopsom- en lijfrentewijzer met tarieven op basis van 24 profielen, waarbij overigens vooral de lijfrentetarieven schommelen. De Goudse kijkt overigens alleen naar andere intermediairverzekeraars, maar Ohra biedt meestal de hoogste uitkering."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.