nieuws

Samenwerking Reaal met De Taxatheek

Archief

Om het het accepteren van hypotheken soepeler te laten verlopen, is Reaal een samenwerking aangegaan met De Taxatheek voor digitale taxaties. Na aanmelding bij de websites www.mijnReaal.nl of www.taxinweb.nl kan het intermediair direct een taxatieopdracht geven.

Samenwerking Reaal met De Taxatheek

Volgens Reaal biedt een digitaal taxatierapport het intermediair een acceptatieproces dat sneller en foutloos is  en tevens online te raadplegen is. De taxatie wordt in alle gevallen door Reaal geaccepteerd. Ter introductie is er voor tussenpersonen een actietarief van € 275 per taxatie. Reaal werkte al met drie andere landelijke taxatiebureaus samen voor digitale taxaties.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.