nieuws

Sahyla nieuwe formule van Patrick Tiel

Archief

Patrick Tiel, bekend van Hypolife, is de formule Sahyla begonnen. “Hypolife is een klassiek assurantietussenpersoon, Sahyla is een ontwikkelaar van verdienmodellen puur voor het intermediair”, zegt Tiel. Sahyla staat voor Samenwerkende Hypotheekadviseurs in Landelijke Associatie.

"Met Sahyla is het de bedoeling om tussenpersonen in samenwerkingsverband te helpen naar de transparante situatie waar de overheid heen wil", aldus Tiel. "Met Hypolife ben ik daar zelf al jaren mee bezig. Bij Sahyla leer ik adviseurs duidelijk te maken wat ze direct voor een  klant kunnen betekenen. Het is helemaal niet erg om de klant te vertellen wat iets kost. Het intermediair zegt altijd: 'het maakt toch niet uit wat de bakker verdient', maar de klant wil wel weten wat z'n brood kost. Zo is dat met financiële producten precies hetzelfde." Met Sahyla meent Tiel het enige niet-conflicterende bedrijfsmodel in de markt te zetten dat klaar is voor nieuwe wet- en regelgeving.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.