nieuws

Reispolissen Hema en Proteq voordeligste keus

Archief

De Hema (via Aon) en Proteq zijn goedkope aanraders als het gaat om doorlopende reisverzekeringen. Tot die conclusie komt de Consumentenbond in een test, waarvan de resultaten zijn gepubliceerd in de Consumentengids van april.

Reispolissen Hema en Proteq voordeligste keus

Hoewel de dekkingen en polisvoorwaarden van de diverse doorlopende reisverzekeringen sterk uiteenlopen, waagt de Consumentenbond zich toch aan een testoordeel. Voor gezinnen met kinderen blijkt het Kruidvat (Ohra) een aantrekkelijke reisverzekeraar en ook de ANWB, Delta Lloyd, FBTO, London en Univé hebben relatief goedkope polissen. Relatief duur, maar het meest uitgebreid in dekking, is de Royal Class-verzekering van De Goudse. Op de website van de Consumentenbond kan aan de hand van een invulprogramma voor de eigen situatie de gunstigste reisverzekering worden gekozen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.