nieuws

Nominaties Gouden Schilden bekend

Archief

De selectiecommissie van de Nederlandse Verzekeringsawards heeft uit ruim tweehonderd voordrachten bijna vijftig nominaties voor een Gouden Schild geselecteerd. De prijzen worden op 11 juni uitgereikt.

Nominaties Gouden Schilden bekend

Alle genomineerden zullen daartoe eerst hun nominatie nader moeten toelichten voor een vakjury. Die jury baseert de eindoordelen tevens op uitkomsten van consumentenonderzoeken door GfK Panelservices en Nu.nl. Verder voorziet onderzoeksbureau MoneyView de jury van veel productkennis.
In lijn met de omvang van het concern heeft Achmea de meeste nominaties op zijn naam geschreven. In de categorieën Schadeservice, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Werkgever en Communicatiecampagne is Achmea genomineerd. Voor die laatste Award zijn verder campagnes genomineerd van Aegon, Interpolis, Ditzo en DAS.
Alle nominaties voor de diverse Gouden Schilden zijn te vinden op www.verzekeringsawards.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.