nieuws

Nibe-SVV start opleiding voor fraudecoördinatoren

Archief

Bij Nibe-SVV is de nieuwe leergang Coördinator Fraudebeheersing van start gegaan. Er hebben zich 19 deelnemers aangemeld voor de opleiding, die samen met het Verbond van Verzekeraars tot stand is gebracht.

Nibe-SVV start opleiding voor fraudecoördinatoren

Tijdens de opleiding wordt ingegaan op alle aspecten die bij de uitoefening van de functie van fraudecoördinator/-aanspreekpunt van belang zijn. De leergang kent zowel een operationele als een beleidsmatige variant en is onderdeel van het Deltaplan Fraudebestrijding van het Verbond. Het diploma is een van de vereisten voor inschrijving in het register voor fraudecoördinatoren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.