nieuws

Mooijman koopt portefeuille Van der Zalm

Archief

Mooijman Assurantiën in Voorburg neemt per 31 maart de portefeuille van het Haagse assurantiekantoor Van der Zalm & Zoon over. Volgens directeur Marcel Mooijman gaat het om een gezonde schadeportefeuille met 80% particulieren en 20% bedrijven. “Qua opbouw ongeveer gelijk aan onze eigen portefeuille.”

"Uitbreiding van onze portefeuille lag ook voor de hand omdat ik sinds kort een vennoot heb in de persoon van Eric Keijer", zegt hij. Mooijman heeft ook een afzonderlijk vomachtbedrijf met volmachten van Nationale-Nederlanden, De Goudse, Reaal, DAS en Monuta. "Het grootste gedeelte van de portefeuille van Van der Zalm zal in de volmacht terechtkomen", aldus Mooijman. Na de overname telt het bedrijf in totaal 5.500 relaties en 11 fte. Eén medewerker van Van der Zalm stapt over naar Mooijman.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.