nieuws

Menzis niet agressief op overnamepad

Archief

Menzis heeft met 2,1 mln zorgverzekerden voldoende schaalgrootte om zelfstandig door te gaan. Dat zegt bestuursvoorzitter Roger van Boxtel deze week in een interview met AssurantieMagazine. “Wij zijn dan ook niet agressief op overnamepad.”

Menzis niet agressief op overnamepad

"Iedereen kan aanhaken bij Menzis. Wij staan open voor een goed gesprek. En als er een partij aanhaakt, zoals Azivo, dan is het echt niet zo dat deze meteen onder de vlag van Menzis moet opereren", stelt Van Boxtel.
"Wij hebben na de mislukking van de fusie met Agis en Delta Lloyd heel bewust voor onszelf gekozen. Wij voelden ons in de gesprekken toen al het sterkste label", aldus Van Boxtel. Over het hoe en waarom van het mislukken van de fusie doet Van Boxtel geen uitspraken. "Maar neem van mij aan, dat deze bestuursvoorzitter niet heeft zitten slapen. Het besluit van de ledenraad van Menzis kwam niet als een verrassing."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.