nieuws

Mantelovereenkomst

Archief

Koninklijke Horeca Nederland heeft de mantelovereenkomst voor de verzekering van ziekengeld met Nationale-Nederlanden verlengd. De 20.000 leden van Koninklijke Horeca Nederland kunnen hier vrijwillig gebruik van maken.

 

Ziekenvervoer

Zilveren Kruis gaat ziekenvervoerders afrekenen op kwaliteit. Verzekerden die gebruik maken van zittend ziekenvervoer kunnen per 1 juli nu gemakkelijker overstappen naar een andere vervoerder binnen hun vervoersgebied als zij niet tevreden zijn. Achmea gaat twee keer zoveel ziekenvervoerders contracteren, waarbij per vervoersgebied drie vervoerders gaan rijden, in plaats van veelal één.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.