nieuws

Makelaarskantoren Meeùs gaan verder als Hypodomus

Archief

Rotero Groep uit Heerenveen neemt de 31 kantoren van het landelijk makelaarsnetwerk van Aegon-dochter Meeùs, inclusief 130 medewerkers, over.

 

Na 1 juni, de officiële overgangsdatum, wordt een aantal kantoren verkocht en gaat een groot deel naar de Rotero-formules. Rotero bezit de nodige makelaarsformules: Garantiemakelaars, Woonaccent, Beetjehulp.nl, Centrado, Makelaars Netwerk, Vereniging Eigen Huis aankoopmakelaar en Hypodomus. "De aankoop van Meeùs is bedoeld om de formule Hypodomus landelijk te lanceren", zegt Rotero-directeur Robert van der Werf.

 

  &nbspHypodomus, een combinatie van makelaardij en hypotheekadvies, is een initiatief van voormalig Hypotheker-marketingmanager Kees van de Kerk en Van der Werf, voorheen medeaandeelhouder in De Pensioendesk. Delta Lloyd heeft een minderheidsbelang in Hypodomus.

 

  &nbspDe naam Meeùs verdwijnt uit de makelaardij. Het bedrijf richt zich op verzekeringen, hypotheken en pensioenen en blijft daarnaast actief in bedrijfshuisvesting en vastgoedmanagement.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.