nieuws

Lengkeek neemt Van Eck en Buningh over

Archief

Expertisebureau Lengkeek, Laarman & De Hosson heeft de taxatieportefeuilles van Van Eck en Buningh & van de Weetering overgenomen. De activiteiten, voornamelijk taxatiewerkzaamheden voor de bakkerij-, slagerij- en horecasector, worden voortgezet in Lengkeek PD&W Taxaties.

Lengkeek neemt Van Eck en Buningh over

De bestaande vestigingen van de bedrijven worden naar verwachting medio dit jaar gesloten. Personeel en werkzaamheden worden dan ondergebracht in de kantoren van Lengkeek in Amsterdam, Zwolle, Eindhoven en Rotterdam, waar Lengkeek medio dit jaar een nieuw kantoor betrekt. Het kantoor in Schiedam wordt dan gesloten. Tot de integratie worden opdrachten door Van Eck en Buningh & van de Weetering vanuit de huidige vestigingen behandeld.
 
Foto: de vestiging van Lengkeek in Schiedam, die medio dit jaar wordt verruild voor een nieuw kantoor in Rotterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.