nieuws

HSBC start intermediairdienst

Archief

Twintig filialen van de Britse bank HSBC gaan gedurende een proefperiode van zeven maanden onafhankelijke adviseurs inzetten om klanten van hypotheekadvies te voorzien. Dat kan resulteren in het advies om de lening bij een andere bank te sluiten.

HSBC start intermediairdienst

Voor de 'Mortgage Matcher'-dienst worden adviseurs van intermediairbedrijf John Charcol ingeschakeld. Een advies kost de klant 150 pond (€ 161). HSBC, dat tot nu toe alleen eigen hypotheken verkocht via eigen bankkantoren, richt zich hiermee op klanten die nog niet eerder een hypotheek bij de bank sloten en op bestaande klanten die baat zouden hebben bij een hypotheekvorm die HSBC niet in het assortiment heeft. Daarmee kan de bank naar eigen zeggen het aanbod voor de klant vergroten zonder af te stappen van het beleid van rechtstreeks contact met de klant.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.