nieuws

Het RekenBureau komt met Quickscan overlijdensschade

Archief

Om nabestaanden na een dodelijk ongeval niet al te zeer te belasten is door Het RekenBureau een Quickscan Overlijdensschade ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om met minimale gevens vast te stellen of er sprake is van overlijdensschade of schade wegens gederfd levensonderhoud.

Het RekenBureau komt met Quickscan overlijdensschade

"Voor het vaststellen van overlijdensschade zijn er nogal wat gegevens nodig die door de nabestaanden verstrekt moeten worden" zegt Hans Tiemersma van Het RekenBureau. "Dat ligt vaak gevoelig. Met de Quickscan kan aan de hand van een recente jaaropgave, het nabestaandenpensioen en de ANW-uitkering geconstateerd worden of er sprake is van schade. Deze methode beoordeelt vooral of een uitvoeriger berekening geboden is."
Het RekenBureau, gespecialiseerd in het maken van berekeningen op het gebied van personenschade, werd drie jaar geleden opgericht door letselschadebureaus Andriessen & Geurst en Groot Expertisebureau.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.