nieuws

Fatima weg als gezicht van Rabobank

Archief

Volgende maand neemt Rabobank afscheid van hockeyster Fatima Moreira de Melo als gezichtsbepaler van haar reclames. Omdat De Melo dan ook stopt met haar sportcarrière vindt de bank dat “een logisch moment”.

Fatima weg als gezicht van Rabobank

De huidige televisiecommercal waarin De Melo met haar vriend de tennisser Raemon Sluiter te zien is, is de laatste in een lange reeks. De Melo volgde in 2006 Jochem de Bruin op als het gezicht van de Rabobank. Naast tv-reclames verzorgde de sportster ook hockeyclinics en optredens voor lokale Rabobanken. "We zijn nu aan het nadenken over onze volgende stap in de campagnelijn", zegt woordvoerder Raymond Salet. "Die hopen we van de zomer bekend te maken."      

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.