nieuws

Ex-directeuren Cunningham starten Axell Claims

Archief

Maarten van der Linden (links) en Frank Reijnen, beiden voormalig directielid van Cunningham Lindsey Nederland, hebben Axell Claims opgericht. Het in Den Bosch gevestigde bedrijf stelt onder de noemer ‘afwikkeling van letselschade kan beter, sneller en goedkoper’ internet centraal in de afhandeling van (letsel-)schade.

Ex-directeuren Cunningham starten Axell Claims

Axell Claims wil tevens het afhandelingsproces sterk vereenvoudigen en de werkzaamheden volledig transparant uitvoeren. Slachtoffers krijgen via een met ABZ ontwikkeld internethulpmiddel de mogelijkheid zelf rechtstreeks schade in te voeren en te begroten. "Het systeem ordent gegevens en berekent op basis van gangbare normen de schade. Slachtoffers van letselschade geven geen rechten prijs en zij kunnen hun rechtshulpverleners direct betrekken in het proces."
De komende maanden wordt een proef gehouden, waarna de online dienstverlening stapsgewijs wordt uitgebreid. Verzekeraars krijgen via internetplatform Letselsuite toegang tot de dossiers.
Daarnaast biedt Axell in complexe situaties ook buiten internet om ondersteuning bij de afhandeling van dossiers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.