nieuws

eUcover gestopt in Nederland

Archief

Hargraves Europe, een intermediairbedrijf uit Gibraltar, heeft het vorig jaar geïntroduceerde eUcover.com alweer van de Nederlandse markt gehaald. Het betrof autoverzekeringen die via Independer werden aangeboden.

eUcover gestopt in Nederland

"We zijn op verzoek van het moederbedrijf de klanten van eUcover aan het aanschrijven. Het betreft enkele honderden klanten", zegt Independer-directeur Edmond Hilhorst. Volgens hem hebben de kredietcrisis en het meer focussen op kernactiviteiten de stap versneld. "Toch is het goed om te zien, hoe zonder enige marketinginspanning toch een, zij het beperkte, positie is opgebouwd in Nederland", aldus Hilhorst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.