nieuws

Eenhoorn (Amsterdam) boekt 20% meer omzet

Archief

Eenhoorn Financieel Advies in Amsterdam heeft vorig jaar 20% meer omzet geboekt met advisering op uurbasis. “Wij zijn drie jaar geleden gestart met uurtarieven en retourprovisie en dat loopt uitstekend”, zegt Kees Zewald van Eenhoorn.

Eenhoorn (Amsterdam) boekt 20% meer omzet

"Veel mensen vragen om advies over hun pensioenvoorziening en ook onzekerheden en onduidelijkheden over bestaande producten hebben ons vorig jaar veel nieuwe klanten opgeleverd", zegt Zewald. Het in 1982 gestarte bedrijf verzekert particulieren en mkb'ers, maar verzorgt ook de pensioenen bij "een grote internationale natuurbeschermingsorganisatie". Eenhoorn Financieel Advies werkt met vijf medewerkers en heeft circa 2.700 relaties.
 
 
De directie van Eenhoorn: Pieter Landkroon(links) en Kees Zewald

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.