nieuws

Drentse tussenpersoon start Goedkoperepolis.nl

Archief

Henk Mulderij Financieel Advieskantoor (Hoogeveen) is van start gegaan met de website www.goedkoperepolis.nl . “Wij mikken vooral op een doelgroep voor wie persoonlijk advies niet op de eerste plaats komt, maar die zich wel graag uitvoerig laat informeren”, zegt initiatiefnemer Henk Mulderij.

Drentse tussenpersoon start Goedkoperepolis.nl

Via Goedkoperepolis.nl zijn auto-, woonhuis-, inboedel-, rechtshulp-, uitvaart-, aansprakelijkheid-, reis- en ongevallenverzekeringen te sluiten. Risicodragers zijn Unigarant, Klaverblad, Delta Lloyd en DAS Rechtsbijstand. De initiatiefnemers Henk Mulderij (links) en Sjacko de Jonge claimen dat consumenten "vele tientjes goedkoper uit zijn in vergelijking met verzekeren op de traditionele wijze". Dat zou vooral gelden voor autobestuurders onder de 24 jaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.